4 posts in category Weki i Słoiki wszelkiej maści

Dżem gruszkowo – figowy z wanilią

Dżem gruszkowo – figowy z wanilią Kategoria: Weki i słoiki wszelkiej maści Kuchnia według diety: Dla Diabetyków, Bezglutenowa, Wegetariańska, Wegańska, Kuchnia Fit   Porcja: na ok. 1 kg Czas przygotowania: 90 minut   Składniki: 1 kg gruszek np. konferencja 1 kg fig ok. 12 sztuk 70 g cukru trzcinowego / 70 g ... Continue Reading

Konfitura żurawinowo-jabłkowa

Idealna konfitura do mięs i bardzo słodkich deserów   Kategoria: Weki i słoiki wszelkiej maści Kuchnia według diety: Dla Diabetyków, Bezglutenowa, Wegetariańska, Wegańska, Kuchnia Fit   Porcja: ok. 500 g Czas przygotowania: 12 godzin   Składniki: 250 g żurawiny 0,5 kg jabłek (antonówka, szara ... Continue Reading

Powidła śliwkowe z kakao i szczyptą chili

Sok z pomarańczy i nutka chili sprawia, że powidła te są jak dobry seks – słodkie i ostre zarazem.   Kategoria: Weki i Słoiki wszelkiej maści Kuchnia według diety: Dla Diabetyków, Bezglutenowa, Wegetariańska, Wegańska, Kuchnia Fit   Porcja: ok. 900 g. Czas przygotowania:  12 godzin     Składniki: 2 ... Continue Reading

Mus jabłkowy z pomarańczą

Idealny mus do mięs, szarlotki i naleśników  :-)   Kategoria: Weki i słoiki wszelkiej maści Kuchnia według diety: Dla Diabetyków, Bezglutenowa, Wegetariańska, Wegańska, Kuchnia Fit   Porcja: na ok. 600 g Czas przygotowania: 90 minut   Składniki: 1 kg jabłek (antonówka, szara reneta, idared) 50 g cukru / 50 ... Continue Reading

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress